icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Secretaresse Prefabricage (24 - 32 uur) - HOMIJ Vianen

Secretaresse Prefabricage (24 - 32 uur) - HOMIJ Vianen

HOMIJ | Grote Projecten Secretarieel

IK WIL DIRECT SOLLICITEREN IK WIL EERST MEER INFORMATIE
2021-05-04

Wil jij jouw collega's secretarieel ontzorgen zodat zij duurzame en energiezuinige installaties kunnen prefabriceren? Wil jij werken bij een werkgever waar de nieuwste technieken worden gebruikt voor een duurzamer en energiezuiniger Nederland. Word Secretaresse Prefabricage (24 - 32 uur per week) bij HOMIJ in Vianen en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Als Secretaresse ondersteun jij de Manager Prefab Products door organisatorische, administratieve en facilitaire taken voor hem en het team uit handen te nemen. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Jij plant en bereidt de transporten van onze producten voor.
 • Ook verzorg je de interne en externe correspondentie en de agenda's.
 • Je verzorgt bestellingen en maakt inkooporders aan.
 • Je houdt voorraad bij en ondersteunt bij urenlijsten, declaraties maar ook ziek- of herstelmeldingen en bijbehorden follow up.

 

Bij HOMIJ is er veel ruime voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

 Ook belangrijk: 

 • De salarisschaal loopt van € 2.389,- tot en met € 3.475,- op basis van fulltime;
 • Deze functie is voor 24 tot 32 uur;
 • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen; 
 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeur Umberto staat altijd open voor jou.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

 • Sta jij steving in jouw schoenen en ben je accuraat, communicatief vaardig en proactief;
 • Heb jij de opleiding en ervaring om op MBO niveau samen te werken in een team;
 • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij.

 

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!  Meer over HOMIJ Grote Projecten lees je op www.homij.nl/groteprojecten.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Nicole Sebisanovic-Katz, telefonisch bereikbaar op 06 5022 4112. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes! 

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+