HomeWerken bijOverzicht vacatures Service coördinator – HOMIJ Vianen

Service coördinator – HOMIJ Vianen

2019-05-23

Ben jij klantgericht, zelfstandig, en een teamplayer? Dan ben jij de fulltime Service coördinator die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-werkvoorbereiding-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Service coördinator verzorg je de voorbereiding en planning van de service- en onderhoudswerkzaamheden en storingsmeldingen. De dagelijkse aansturing van monteurs is hierbij een belangrijke verantwoordelijkheid. Word jij Service coördinator bij HOMIJ, dan mag je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren. Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als service coördinator bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je ervaring hebt in een soortgelijke rol.

Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Kennis en ervaring met het werken in een ERP systeem.
  • Stress bestendig.
  • Sterk in het houden van overzicht.
  • Accuraat in het administratief afhandelen van de werkzaamheden.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw of woning ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Vianen lees je op www.homij.nl/vianen.Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Paul van Aken, telefonisch bereikbaar op 06-20489388 of per mail via p.vanaken@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

 

+