icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicecoördinator – VolkerWessels Vastgoedbeheer

Servicecoördinator – VolkerWessels Vastgoedbeheer

2020-10-02

Jij hebt als Servicecoördinator de touwtjes in handen bij de uitvoering van belangrijke onderhoudswerkzaamheden in een prachtig nieuw gebouw in het centrum van Den Haag. Jij bereidt voor en je coördineert.

Wat jij mag verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer komt werken:

 • Aansprekende en uitdagende projecten;
 • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en genoeg doorgroeimogelijkheden. VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat VolkerWessels Vastgoedbeheer jou te bieden heeft.

Servicecoördinator bij VolkerWessels Vastgoedbeheer

Niet onbelangrijk: je houdt je bezig met coördinatie voor een prachtig nieuw gebouw op een perfecte locatie. Namelijk in hartje Den Haag, bij het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcentrum Amare. Het gebouw wordt circa 125 meter lang, 70 meter breed en 38 meter hoog en heeft een vloeroppervlak van zo’n 54.000 m2: ongerekend ongeveer 7,5 voetbalvelden. Er komt onder andere een theaterzaal met ongeveer 1.300 zitplaatsen, een concertzaal waar ongeveer 1.500 mensen in kunnen.

 

Jij wordt daar verantwoordelijk voor de coördinatie van service- en onderhoudswerkzaamheden, storingsmeldingen en extra klussen. Klinkt goed toch?

 

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is het belangrijk dat je een teamplayer bent en je jezelf goed kunt verplaatsen in de klant. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

 • Werk- en denkniveau MBO elektrotechniek;
 • Flexibiliteit in de diversiteit en intensiteit van contacten met interne en externe partijen;
 • In staat zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen optreden;
 • Organiserend vermogen; je werkt planmatig en hebt coachingsvaardigheden;
 • Kwaliteitsgericht en communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk);
 • Bij voorkeur woonachtig in regio Den Haag.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Dit doen wij door langlopende integrale beheer- en onderhoudscontracten aan te gaan. Een duurzame en transparante relatie met onze klanten staat centraal.

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat VolkerWessels Vastgoedbeheer onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over VolkerWessels Vastgoedbeheer lees je op www.vwvastgoedbeheer.nl.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Tom Werkhoven, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-11 60 17 86 of per mail via twerkhoven@volkerwessels.com.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+