icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicemonteur – HOMIJ Eindhoven

Servicemonteur – HOMIJ Eindhoven

2017-08-31

Jij bent klantgericht en een specialist in koudetechniek. Je bent het gezicht van HOMIJ bij onze klanten. Jij bent de fulltime servicemonteur die we zoeken. 

Wat jij mag verwachten van HOMIJ

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. Wij vertalen deze wensen naar de juiste installaties.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij HOMIJ komt werken:

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat HOMIJ jou te bieden heeft.

Servicemonteur bij HOMIJ

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Het is beangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt en dat je ook montage-werkzaamheden verricht. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Opleiding op mbo-niveau (elektrotechniek / koudetechniek niveau 4).
  • VCA-basis (of bereid dit z.s.m. te behalen).
  • Enkele jaren ervaring als servicemonteur.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met ruim 600 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Harry Manders, telefonisch bereikbaar op 06-22905114. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+