icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicemonteur Installatietechniek W – HOMIJ Enschede

Servicemonteur Installatietechniek W – HOMIJ Enschede

2021-08-19

Wil jij continu werken aan het correctief én preventief onderhoud van de meest uitdagende werktuigbouwkundige installaties in Twente? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland?  Word Servicemonteur Installatietechniek W bij HOMIJ in Enschede en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Servicemonteur. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt. 

 

Als Servicemonteur werk jij op diverse locaties van onze klanten. Vanuit HOMIJ Enschede worden in de regio aansprekende projecten gerealiseerd. Jij gaat storingen goed oplossen en zorgt dat de HVAC installatie weer perfect werkt. Uiteraard zoek je meteen naar onderdelen die aan vervanging toe zijn. Je wilt voorlopig niet terug! 

 

Bij ons team in Enschede is er veel ruimte voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd! 

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)  

  

Ook belangrijk;  

  • De salarisschaal loopt van € 2.367,- tot en met € 4.476,- (Servicetechnicus); 

  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;  

  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal; 

  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen; 

  • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden. 

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw klanten, collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon; 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

  • Heb jij de werktuigbouwkundige opleiding en ervaring om op mbo+-niveau samen te werken in een ambitieus team; 

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

  • Ben jij creatief en nauwkeurig want het belang van jouw installaties staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Mooi! Wacht niet te lang en solliciteer direct. Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Matthijs via het telefoonnummer 06 82133333. 

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit twee gesprekken. Het eerste gesprek met onze locatieverantwoordelijke Gerben van Dijk en het tweede gesprek met onze vestigingsdirecteur Jan Broekema.

+