icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicemonteur - Den Haag

Servicemonteur - Den Haag

VolkerWessels Vastgoedbeheer Productie / Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2020-12-18

Is techniek jouw passie? Ben jij woonachtig in de omgeving van Den Haag? En passen de termen: teamplayer en klantgericht echt bij jou? Dan zoeken wij jou! Word Servicemonteur bij VolkerWessels Vastgoedbeheer en maak morgen mogelijk! 

Wat ga jij doen?

Als fulltime servicemonteur bij VolkerWessels Vastghoedbeheer heb jij een uitdagende en dynamische baan. Je gaat werken op een geweldige locatie in Den Haag centrum, namelijk het Onderwijs- en Cultuurcomplex Amare. Het gebouw wordt circa 125 meter lang, 70 meter breed en 38 meter hoog. Het heeft een vloeroppervlak van zo’n 54.000 m2: omgerekend ongeveer 7,5 voetbalvelden. Er komt onder andere een theaterzaal met ongeveer 1.300 zitplaatsen en een concertzaal waar 1.500 mensen in kunnen. Jij voert hier onmisbare werkzaamheden uit!

Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het plegen van preventief en correctief onderhoud. Jij steekt je handen uit de mouwen bij aanpassingen binnen het gebouw en begeleidt deze van A tot Z. Dit betekent ook dat je de administratie op orde houdt, je bestellingen plaatst en opdrachten monitort. Door jouw nauwkeurigheid en overzicht komt er niemand voor verrassingen te staan. Tenslotte ben jij hét aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Dankzij jou blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt. Als servicemonteur rapporteer je aan de teamleider beheer en onderhoud.

Den haag is goed te bereiken vanuit de driehoek Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

  • Wij bieden jou een dynamische en verantwoordelijke baan binnen een gezond bedrijf voor 40 uur per week;
  • Wij bieden jou veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je VolkerWessels Vastgoedbeheer zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy;
  • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Tenslotte bieden wij jou een marktconform salaris tussen €2.297,00 en €3.888,00 bruto per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde opleiding Installatietechniek op minimaal MBO niveau en circa 2 tot 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij als een stap om je verder te ontwikkelen;
  • Jij bent nauwkeurig in jouw werk, zowel in het onderhoud als de administratie. Je bent ook handig met systemen en kan goed werken met Word en Excel;
  • Je schakelt snel en makkelijk met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Dit doe je doordat je communicatief sterk bent en tevens een echte vakman/vakvrouw bent;
  • Jij hebt kennis van meet- en regelsystemen. Zo niet, dan ben jij diegene die het snel leert!

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Leuk! Wacht niet te lang en solliciteer snel. Dit kan via onderstaande sollicitatieknop, of door te mailen naar werken@homij.nl. Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Tom via het telefoonnummer 06 11601786. Hopelijk spreken we jou snel!


Bureaus, leg de telefoon maar neer. Wij vervullen deze vacature zelf.

+