icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicemonteur - VolkerWessels Vastgoedbeheer Den Haag

Servicemonteur - VolkerWessels Vastgoedbeheer Den Haag

VolkerWessels Vastgoedbeheer Productie / Uitvoering

IK WIL DIRECT SOLLICITEREN IK WIL EERST MEER INFORMATIE
2020-12-18

Wil jij werken aan state-of-the-art installaties op een geweldige locatie? Wil jij zorgen dat de medewerkers en bezoekers van het Onderwijs- en Cultuurcomplex Amare comfort ervaren. Word Servicemonteur bij VolkerWessels Vastgoedbeheer en maak morgen mogelijk! 

Wat ga jij doen?

Bij VolkerWessels Vastgoedbeheer (onderdeel van HOMIJ) ben je niet zomaar een Servicemonteur. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is. Jij krijgt een zelfstandige rol in ons team.

 

Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het plegen van preventief en correctief onderhoud. Jij steekt je handen uit de mouwen bij aanpassingen binnen het gebouw en begeleidt deze van A tot Z. Dit betekent ook dat je de administratie op orde houdt, je bestellingen plaatst en opdrachten monitort. Door jouw nauwkeurigheid en overzicht komt er niemand voor verrassingen te staan. Tenslotte ben jij hét aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Dankzij jou blijft iedereen op de hoogte van wat er speelt. Als servicemonteur rapporteer je aan de teamleider beheer en onderhoud.

 

Er is ook interesse in jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij VolkerWessels Vastgoedbeheer werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Er zijn er ontzettend veel mogelijkheden, ook qua opleidingen. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van collega's aan het woord) 

 

Ook belangrijk:  

  • De salarisschaal loopt van € 2.389,- (Servicemonteur) t/m € 4.476,- (Servicetechnicus);
  • VolkerWessels Vastgoedbeheer is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Jeroen en Jacques staan altijd open voor jou; 
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou bedrijfskleding, een laptop of goed gereedschap is; bij ons ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen?

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een afgeronde opleiding Installatietechniek op minimaal MBO niveau en circa 2 tot 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij als een stap om je verder te ontwikkelen;
  • Jij bent nauwkeurig in jouw werk, zowel in het onderhoud als de administratie. Je bent ook handig met systemen en kan goed werken met Word en Excel;
  • Je schakelt snel en makkelijk met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Dit doe je doordat je communicatief sterk bent en tevens een echte vakman/vakvrouw bent;
  • Jij hebt kennis van meet- en regelsystemen. Zo niet, dan ben jij diegene die het snel leert!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staan VolkerWessels Vastgoedbeheer en HOMIJ voor. Ruim 700 collega's zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Leuk! Wacht niet te lang en solliciteer snel. Dit kan via onderstaande sollicitatieknop, of door te mailen naar werken@homij.nl. Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Tom via het telefoonnummer 06 11601786. Hopelijk spreken we jou snel!


Bureaus, leg de telefoon maar neer. Wij vervullen deze vacature zelf.

+