icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicetechnicus Data netwerken - HOMIJ Networks Reeuwijk

Servicetechnicus Data netwerken - HOMIJ Networks Reeuwijk

2021-10-13

Wil jij continu werken aan het preventief én correctief onderhoud van de uitdagende data netwerken in complexe gebouwen. Wil jij de nieuwste technieken gebruiken in gezonde, energiezuinige en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Word Servicetechnicus bij HOMIJ Networks en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ Networks ben jij niet zomaar een Servicetechnicus. Jij krijgt bij ons alle vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief! Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Hoofdzakelijk zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het preventief én correctief onderhoud, samen met jouw collega's. Jij neemt zelfstandig klussen op laat deze uitvoeren. Jij zorgt dat aanpassingen goed uitgevoerd worden en kunt deze ook van A tot Z begeleiden indien er leveranciers aanwezig zijn. Daarnaast houd jij de administratie op orde en ben je scherp op dat leveranciers hun werkzaamheden netjes uitvoeren. Tenslotte ben jij voor leveranciers en onderaannemers hét aanspreekpunt. Jij zorgt ervoor dat iedereen van alles op de hoogte is en blijft.

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ Networks werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière ‘’bouwen en onderhouden’’ zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord).

 

Ook belangrijk:

  • De salarisschaal loopt van €2.513,00 tot en met €4.187,00;
  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • HOMIJ Networks is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Winnifred en Hans staan altijd open voor jou;
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nu een telefoon, auto, laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen?;
  • Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen Academy en nog veel meer voorwaarden!

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij ‘’Actief en Betrokken’’ om met jouw klanten, collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

Qua persoon:

  • Heb jij een passende opleiding én ervaring om op mbo+ niveau te werken in een zelfstandig team;
  • Heb jij ervaring met LAN/WAN, CCTV, Security, toegangscontrole, Routing en Switching, IP telefonie;
  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 collega's zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Hans Kalmeijer, telefonisch bereikbaar op 06-50224127. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+