icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicetechnicus - HOMIJ Networks

Servicetechnicus - HOMIJ Networks

2017-02-13

Ben jij klantgericht, creatief en gefocust op telecom en ICT? Dan ben jij de fulltime Servicetechnicus die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-servicemonteur-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Servicetechnicus ben je ons gezicht bij de klant. Als Network Specialist ontwerp, installeer en onderhoud jij de beste ICT- of telecomoplossing voor onze klanten. Een fantastische functie met veel zelfstandigheid.

 

Bij HOMIJ mag je als Servicetechnicus rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren. Bij

 

HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Servicetechnicus bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je innovatief en een teamspeler bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • MBO opleiding niveau 4 (Technisch Engineer elektrotechniek).
  • Ruime aantoonbare ervaring in ICT met focus op ICT infrastructuur.
  • Gedegen kennis van LAN/WAN, Security, Routing en Switching, IP telefonie.
  • Enige kennis van Wi-Fi netwerken.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Networks lees je op www.homij.nl/networks.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Hans Kalmeijer, telefonisch bereikbaar op 06-50224127. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+