icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicetechnicus - HOMIJ Vianen

Servicetechnicus - HOMIJ Vianen

2019-07-24

Ben jij service gericht, communicatief sterk en een echte teamplayer? Dan ben jij de Servicetechnicus die we zoeken. jouw DNA past bij HOMIJ

1200x350-service-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Servicetechnicus ben je ons gezicht bij de klant. Jouw werk straalt af op heel HOMIJ. Een fantastische functie met veel vrijheid. Natuurlijk mag je als leidinggevend monteur bij HOMJ rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren. Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als servicetechnicus bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je innovatief en een teamspeler bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • MBO opleiding niveau 4 (Elektrotechniek, Installatietechniek).
  • 3 tot 5 jaar ervaring als servicetechnicus of service monteur.
  • Complexe storingen oplossen zie jij als uitdaging.
  • Kennis van meet en regel systemen.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Vianen lees je op www.homij.nl/vianen.

solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Paul van Aken, telefonisch bereikbaar op 088-186 1600. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+