icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicetechnicus Installatietechniek (E) - HOMIJ Eindhoven

Servicetechnicus Installatietechniek (E) - HOMIJ Eindhoven

2021-08-24

Wil jij continu werken aan het correctief én preventief onderhoud van de meest uitdagende elektrotechnische installaties in de regio Eindhoven? Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland?  Word Servicetechnicus Installatietechniek (E) bij HOMIJ Eindhoven en #maakmorgenmogelijk. 

 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Servicetechnicus. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt. 

 

Als Servicetechnicus werk jij op diverse locaties van onze klanten. Soms alleen, soms samen met andere collega's waar jij verantwoordelijk voor bent. In Eindhoven en omgeving zijn aansprekende projecten gerealiseerd: bioscoop Kinepolis in Den Bosch, Rabobank Fellenoord en de renovatie van Provinciehuis Noord-BrabantJij gaat storingen goed oplossen en zorgt dat de installatie weer perfect werkt. Uiteraard zoek je meteen naar onderdelen die aan vervanging toe zijn. Je wilt voorlopig niet terug! Zie jij kansen om de installatie te verduurzamen? Dan ga je in gesprek met de klant en geef jij jouw advies.  

 

Bij ons team in Eindhoven is er veel ruimte voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)  

  

Ook belangrijk;  

  • De salarisschaal loopt van € 2.367,- tot en met € 4.187,- (senior Servicetechnicus); 

  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;  

  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van onze directeuren Diana en Harry staan altijd open voor jou; 

  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal; 

  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen; 

  • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

 

Ben jij nu Servicemonteur en wil je doorgroeien naar Servicetechnicus? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden bij HOMIJ Eindhoven!

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw klanten, collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon; 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

  • Heb jij de elektrotechnische opleiding en ervaring om op mbo+-niveau samen te werken in een ambitieus team; 

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

  • Ben jij creatief en nauwkeurig want het belang van jouw installaties staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Harry Manders, telefonisch bereikbaar op 06-22905114. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+