icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Servicetechnicus W – VolkerWessels Vastgoedbeheer

Servicetechnicus W – VolkerWessels Vastgoedbeheer

VolkerWessels Vastgoedbeheer Productie / Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2019-10-28

Jij zorgt er als Servicetechnicus W van VolkerWessels Vastgoedbeheer voor dat miljoenen mensen veilig thuiskomen. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor service- en onderhoudswerkzaamheden, storingsmeldingen en extra klussen voor de NS regio zuidwest. Zo maak jij morgen mogelijk.

Dit mag jij verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer komt werken:

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en genoeg doorgroeimogelijkheden. VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat VolkerWessels Vastgoedbeheer jou te bieden heeft.

Servicetechnicus W bij VolkerWessels Vastgoedbeheer

Als Servicetechnicus W bij VolkerWessels Vastgoedbeheer voer je zelfstandig reparatie, onderhoud, optimalisatie en renovatie uit aan technische installaties bij beheer- en onderhoudsprojecten. Jij ziet het oplossen van complexe storingen als een uitdaging.

 

Het is belangrijk dat je kwaliteitsgericht en flexibel bent. Voldoe je hieraan, check dan ook nog even deze laatste punten:

  • Je hebt een MBO diploma installatietechniek W en affiniteit met elektrotechniek;
  • Kennis van meet- en regelsystemen;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • In staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
  • Je bent in staat om de behoeften en verwachtingen van klanten te vertalen naar passende oplossingen.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Dit doen wij door langlopende integrale beheer- en onderhoudscontracten aan te gaan. Een duurzame en transparante relatie met onze klanten staat centraal.

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat VolkerWessels Vastgoedbeheer onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over VolkerWessels Vastgoedbeheer lees je op www.vwvastgoedbeheer.nl.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer J. Ros, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06- 83 63 50 27 of per mail via jros@volkerwessels.com.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+