icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Technicus Engineering Installatietechniek

Technicus Engineering Installatietechniek

2021-08-31

Wil jij de nieuwste technieken gebruiken voor energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Wil jij je ontwikkelen tot een Engineer, Lead Engineer, Ontwerper of Technisch Specialist? Wil jij continu werken aan de meest uitdagende installaties in grote, complexe projecten? Word Technicus Engineering bij HOMIJ in Vianen en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ ben jij niet zomaar een Technicus. Bij ons leer jij werken met meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Ook staan er collega’s (een leermeester en een buddy) met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Uiteraard beginnen wij met een zorgvuldig inwerk- en opleidingstraject waarbij jij ook onze realisatie, pre-fab en projectleiding leert kennen. Daarna mag jij zelf aan de slag met klantwensen en meewerken in een multidisciplinair team aan onze innovatie installaties. 

(Hoe gaaf is het om straks een energiezuinig en duurzaam gebouw te zien waar jij aan hebt gewerkt?!)

 

Er is ook interesse in jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)  

  

Ook belangrijk:  

  • De salarisschaal loopt van € 2.565,- tot en met € 4.905,-; 

  • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;  

  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van de directeur staat altijd open voor jou; 

  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou bedrijfskleding, een telefoon, een zware laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal; 

  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen? 

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon: 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

  • Heb jij recent MBO 4 Technicus afgerond; 

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

  • Ben jij creatief en nauwkeurig want het belang van jouw installaties staat voorop

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!  Meer over HOMIJ Grote Projecten lees je op www.homij.nl/groteprojecten.

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Roy Fasen op 06 5794 5602. Meer informatie over werken bij HOMIJ vind je op www.homij.nl.   

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

+