icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Tekenaar / BIM-modelleur - HOMIJ Ittervoort

Tekenaar / BIM-modelleur - HOMIJ Ittervoort

2018-10-03

Ben jij accuraat, resultaatgericht en wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben jij de fulltime Tekenaar / BIM-modelleur die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Tekenaar / BIM-modelleur heb je een belangrijke rol. Van het begin van een project tot en met oplevering en ingebruikname draait het om jouw werk.

 

Bij HOMIJ kan je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Tekenaar / BIM-modelleur bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk als Tekenaar betekent, wellicht heb je ook ervaring als BIM-modelleur. Maar in ieder geval wil je je als BIM-modelleur ontwikkelen. Verder is belangrijk dat je pro-actief en een teamspeler bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • Een mbo opleiding in relevante richting
  • Enkele jaren werkervaring als Tekenaar en/of BIM-modelleur
  • Ervaring met gebouwde omgeving (utiliteitsbouw en/of woningbouw)

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Ittervoort lees je op www.homij.nl/ittervoort.

solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer Robin Crijns, telefonisch bereikbaar op 088-1861900. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld

 

+