icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Tendermanager – HOMIJ Amsterdam

Tendermanager – HOMIJ Amsterdam

2019-10-10

Jij geeft leiding aan een winnend team. Jij bent als Tendermanager namelijk verantwoordelijk voor het opzetten en organiseren van de tenderfase en het uitvoeren van de tender- en biedingsstrategie. Zo maak jij morgen mogelijk. 

Wat jij mag verwachten van HOMIJ

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Onze klanten hebben wensen voor hun werk- en leefklimaat: comfort, licht, lucht, energie. Wij vertalen deze wensen naar de juiste installaties. Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij HOMIJ komt werken:

 

  • Aansprekende en uitdagende projecten;
  • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
  • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden. HOMIJ heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek);
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat HOMIJ jou te bieden heeft.

Tendermanager bij HOMIJ

Als Tendermanager zorg je voor de gehele begeleiding van het tenderproces, vanaf het moment van het openbaar worden van de tender, de inschrijving, tot en met de uiteindelijke gunning. Daarbij adviseer je over de tenderkosten, de planning, budget en het tenderplan. Je geeft leiding aan het tenderteam (4 FTE). Het is belangrijk dat je commercieel inzicht hebt en resultaatgericht bent. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

 

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, technische of bedrijfskundige opleiding.
  • Je sterke communicatieve vaardigheid en procesbeheersing zijn de basis voor deze functie.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld tendermanagement, planontwikkeling, technische ontwikkeling).
  • Je hebt kennis op het gebied van contractvormen en het aanbestedingsrecht.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 600 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over HOMIJ Amsterdam lees je op www.homij.nl/amsterdam.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de heer M. Meeder, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-12748675 of per mail via m.meeder@homij.nl.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+