icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Traineeship Installatietechniek - HOMIJ

Traineeship Installatietechniek - HOMIJ

2021-03-03

Wil jij je ontwikkelen tot een Engineer, Projectleider, Manager of Directeur? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen realiseren? Word Trainee Installatietechniek bij HOMIJ en #maakmorgenmogelijk. 

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ ben jij niet zomaar een Trainee. Bij ons leer jij werken met meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Er staan collega’s (een Mentor,  een Leermeester en een Buddy) met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Uiteraard beginnen wij met een zorgvuldig inwerk- en opleidingstraject maar daarna mag jij zelf aan de slag. In ons traineeship leer jij alle relevante onderdelen van een bouwproces. Jij gaat ervaring opdoen in verschillende teams bij onze vestigingen in Amsterdam, Vianen en Zaltbommel. Jij gaat eerst werken aan aanbesteden, ontwerpen en engineren. De volgende fase is werkvoorbereiding, realisatie en projectleiding. (Hoe gaaf is het om straks een energiezuinig en duurzaam gebouw te zien waar jij aan hebt gewerkt?!)

 

Uiteraard vergeten we inbedrijfstellen, service en preventief onderhoud niet. Samen met jou gaan wij zorgen dat jij na jouw traineeship een hele gave en vaste baan hebt bij HOMIJ. 

 

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar ook aan jouw toekomst. Wij blijven aan jou vragen wat jij wil doen over 5 jaar of over 10 jaar. Binnen HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord) 

 

Ook belangrijk: 

  • Een goed startsalaris passend bij jouw opleiding;
  • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou kleding, een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij ons ben jij verzekerd van goed materiaal;

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Qua persoon: 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;
  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij een echte vakman of vakvrouw worden in de innovatieve installatietechniek;
  • Ben jij communicatief sterk genoeg om ons jouw intrinsieke motivatie te tonen.

 

Jij hebt een recent afgeronde technische MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld Technicus Engineering) of een HBO opleiding. Tot slot weet jij dat je wilt werken aan duurzamere en energiezuinigere gebouwen zoals ziekenhuizen, grote hotels of theaters.

 

 

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Roy Fasen op 06 5794 5602. Meer informatie over werken bij HOMIJ vind je op www.homij.nl.   

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

+