icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Uitvoerder Duurzame Installaties - HOMIJ DEC

Uitvoerder Duurzame Installaties - HOMIJ DEC

2021-07-02

Wil jij projecten met energieneutrale of zelfs nog energiezuinigere duurzame energie-installaties voor utiliteit en woningbouw leiden? Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Word Uitvoerder Duurzame Installaties bij HOMIJ Duurzame Energie Concepten en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ Duurzame Energie Concepten (DEC) (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Uitvoerder. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Samen met jouw collega's verduurzaam jij Nederland dankzij onze nieuwe woningbouwconcepten. Als Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor jouw projecten met duurzame installaties, zowel op organisatorisch als technisch gebied. Je zorgt o.a. voor het realiseren van het project binnen de vastgestelde kaders zoals ze door jouw collega's bedacht zijn. Jij stuurt de uitvoering aan. Soms is jouw team kleiner en werk jij ook in de rol van Werkvoorbereider. Soms is jouw team groter, bijvoorbeeld bij samenwerkingen met andere HOMIJ vestigingen en Dubotechniek. 

 

Bij HOMIJ DEC is er veel ruime voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ DEC werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)  

  

Ook belangrijk;  

  • De salarisschaal loopt van € 2.800,- tot en met € 4.950,-. Dus ook voor een starter hebben mogelijkheden; 

  • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;  

  • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeur Ronald staan altijd open voor jou; 

  • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een auto, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal; 

  • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen; 

  • HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. 

 

Qua persoon; 

  • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd; 

  • Heb jij de technische opleiding en ervaring om op mbo+-niveau samen te werken in een ambitieus team; 

  • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij; 

  • Ben jij resultaatgericht en nauwkeurig want de snelheid, kwaliteit en veiligheid van jouw projecten staan voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.  

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.  

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk! 

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel Ronald Hennekeij op 0475 389 201.

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+