icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Vestigingshoofd Finance & Control - HOMIJ Vianen

Vestigingshoofd Finance & Control - HOMIJ Vianen

2021-11-30

Wil jij het algehele resultaat van de vestiging en de financiële voortgang binnen regionale complexe installatietechnische projecten bewaken? Wil jij continu werken aan de optimalisering van bedrijfsprocessen van onze vestiging in Vianen? Wil jij onze organisatie helpen met het bouwen van energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Vestigingshoofd Finance & Control bij HOMIJ Vianen en #maakmorgenmogelijk!

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Je hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen maar weet dat alle expertise aanwezig is.

Als Vestigingshoofd Finance & Control ben jij verantwoordelijk voor de financiele administratie van onze vestiging in Vianen (circa 80 fte). Daarnaast bewaak jij de financiele voortgang van de grote complexe projecten van de vestiging Vianen. Samen met de vestigingsdirectie en het landelijke Hoofd F & C van HOMIJ werk je continue aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. Jij:

 • bent verantwoordelijk voor de AO/IC van vestiging Vianen;
 • geeft leiding aan het team Finance & Control, 2fte;
 • bent verantwoordelijk voor de interne controle, de planning en de controlcyclus; 
 • levert op tijd periodieke financiele informatie aan in strakke rapportages;
 • geeft gevraagd en ongevraagd advies over verbeteringen aan de processen.

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ en VolkerWessels werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Er zijn er veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière ‘’bouwen en onderhouden’’ zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. Check hier onze directeur Ruud aan het woord.

 

Ook belangrijk:

 • De salarisschaal loopt van €2.800,00 tot en met €5.973,00;
 • Wij vallen onder de cao metaal en techniek technisch installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deuren van Gerben en Leon staan altijd open voor jou;
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nu een telefoon of laptop is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
 • Wij geven jou alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen?;
 • Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen Academy en nog veel meer voorwaarden!

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar. Qua persoon;

 • heb jij uiteraard een passende economische opleiding op minimmaal hbo -niveau en enkele jaren relevante ervaring;
 • van nature ben jij analytisch, gedreven en kritisch;
 • heb jij ook ervaring met een projectenomgeving, bijvoorbeeld in de techniek, bouw of infra;
 • hebben Excel en een ERP-systeem (in ons geval navision) geen geheimen voor jou.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal. 

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben. 

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Mooi! Wij komen graag met jou in contact.

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Leon van de Streek, Hoofd Finance & Control telefonisch bereikbaar op 06 11011 461. Of klik hier om Leon, Hoofd Finance & Control rechtstreeks te Whatsappen.

 

Heb jij interesse in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct of maak je interesse kenbaar via werken@homij.nl. Hopelijk tot snel!

 

Informatie voor bureaus:

Deze vacature zetten wij op dit moment niet uit bij onze leveranciers. Wij willen deze vacature zelf invullen. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd, eventueel samen met een kandidaat, worden gestuurd. HOMIJ zet zelf opdrachten uit bij onze vaste leveranciers middels een opdracht met wederzijdse bevestiging.

 

Leverancier worden?

Neem contact op met Roy Fasen, Corporate Recruiter, via 06 5794 5602 of r.fasen@homij.nl  

#LI-RF1

+