icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud - HOMIJ Groningen

Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud - HOMIJ Groningen

2021-05-06

Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij continu werken aan de meest gave installaties in de regio Groningen? Wil jij jouw collega’s ontzorgen zodat zij kunnen richten op het onderhouden en verbeteren van energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud bij HOMIJ Groningen en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Werkvoorbereider. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Jij krijgt een zelfstandige rol in onze Groningse vestiging. Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • jij hebt een belangrijke functie, want jij moet zorgen dat jouw collega’s een probleemloze dag hebben;
 • jij verzorgt en bewaakt de planning van jouw monteurs en bereid de dagelijkse gang tot in de puntjes voor;
 • jij verzamelt informatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en je bewaakt binnengekomen meldingen. Je zorgt ervoor dat het onderhoudsteam deze oppakt en bijzonderheden bespreek jij met jouw team, onze klant of leverancier.

 

Bij ons team in Groningen is er veel ruime voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)

 

Ook belangrijk;

 • de salarisschaal loopt van € 2.441,00 tot € 4.476,00;
 • wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • HOMIJ is een platte organisatie. De deur van onze directeuren Jan Nauta en Jan Broekema staan altijd open voor jou;
 • goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
 • wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;

HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon;

 • sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;
 • heb jij de technische opleiding en ervaring om op MBO+ niveau samen te werken in een ambitieus team;
 • ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij;
 • ben jij organisatorisch en communicatief ijzersterk want het belang van jouw projecten staat voorop!

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn erg benieuwd naar jou en schakelen graag snel in de selectieprocedure. Deze bestaat in ieder geval uit twee gesprekken.

 

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatsApp Matthijs Knol op 06 821 33 333. Meer informatie over werken bij HOMIJ vind je op www.homij.nl.   

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

 

#LI-RF1

+