icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud - HOMIJ Rijswijk

Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud - HOMIJ Rijswijk

2021-05-07

Wil jij bijdragen aan een energiezuiniger en duurzamer Nederland? Wil jij continu werken aan de meest gave installaties in de regio Rijswijk  / Den Haag? Wil jij jouw collega’s ontzorgen zodat zij kunnen richten op het onderhouden en verbeteren van energiezuinige installaties in gezonde en comfortabele gebouwen van morgen? Word Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud bij HOMIJ Rijswijk en #maakmorgenmogelijk.

Wat ga jij doen?

Bij HOMIJ (onderdeel van VolkerWessels) ben jij niet zomaar een Werkvoorbereider. Bij ons krijg jij meer vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Jij hoeft niet voor alles goedkeuring te vragen, jij neemt zelf initiatief. Uiteraard staan collega’s met hun expertise voor jou klaar als jij hulp nodig hebt.

 

Jij krijgt een zelfstandige rol in onze Rijswijkse vestiging. Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij bent een belangrijk aanspreekpunt binnen het serviceteam, je borgt dat de contractuele verplichtingen met de leveranciers en de klanten worden opgevolgd;
 • Jij verzorgt en bewaakt de planning van jouw monteurs en bereidt de dagelijkse gang tot in de puntjes voor;
 • Jij verzamelt informatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en je bewaakt binnengekomen meldingen. Je zorgt ervoor dat het onderhoudsteam deze oppakt en bijzonderheden bespreek jij met jouw team, onze klant of leverancier.

 

Bij ons team in Rijswijk is er veel ruime voor jouw inbreng. Hoe kan jij huidige processen verbeteren binnen de mogelijkheden? Kom maar op met jouw ideeën, wij zijn benieuwd!

Past ons DNA bij jou?

Bij HOMIJ werken we niet alleen aan de gebouwen van de toekomst, maar zeker ook aan jouw toekomst. Wat wil jij doen over 5 jaar of over 10 jaar? Bij HOMIJ zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Jij kan jouw carrière “bouwen en onderhouden” zoals jij dat wilt. Net zoals vele collega’s voor jou. (Check hier de verhalen van HOMIJ’ers aan het woord)

 

Ook belangrijk:

 • De salarisschaal loopt van € 2.441,00 tot € 4.476,00;
 • Wij vallen onder de CAO metaal en techniek technisch Installatiebedrijf. Dat betekent een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • HOMIJ is een platte organisatie zonder hiërarchie. De deur van onze directeur Paul van Aken staan altijd open voor jou;
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon, een laptop of gereedschap is; bij HOMIJ ben jij verzekerd van goed materiaal;
 • Wij geven jouw alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie. Pak jij de kansen;

HOMIJ zorgt ook voor een goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden met onder andere een eigen academy en nog veel meer voorwaarden.

Past jouw DNA bij HOMIJ?

Ga jij “Actief en Betrokken” om met jouw collega’s en relaties? Geloof jij in succes op de korte termijn door een succesvolle lange termijn samenwerking? Dan past ons DNA bij elkaar.

 

Qua persoon:

 • Sta jij elke dag op om de best mogelijke prestatie te leveren. Kansen zijn er altijd;
 • Heb jij de technische opleiding en ervaring, bij voorkeur op werktuigbouwkundig vlak om op MBO+ niveau samen te werken in een ambitieus team;
 • Ben jij trots op wat jij doet en wil jij jouw vakmanschap blijven verbeteren. Net als wij;
 • Ben jij organisatorisch en communicatief ijzersterk want het belang van jouw projecten staat voorop!
 • Ben jij goed thuis in het werken in ERP systemen, bij voorkeur Navision want het goed bijhouden van de contractdossiers is essentieel voor een goede uitvoering.

Ons bedrijf

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat HOMIJ voor. Ruim 700 HOMIJ’ers zetten zich in om duurzame gebouwen van morgen te bouwen en te onderhouden. Comfort en gezondheid van de gebruiker staan centraal.

 

HOMIJ behoort tot de 10 grootste technische installatiebedrijven. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben en een sterke band met de omgeving hebben.

 

HOMIJ is daarnaast onderdeel van VolkerWessels. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend, financieel kerngezond en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Jij hebt daardoor genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen. Maak morgen mogelijk!

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Paul van Aken, telefonisch bereikbaar op 088-186 1600. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

  

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

 

#LI-RF1

+