HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud - HOMIJ Groningen

Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud - HOMIJ Groningen

2017-11-23

Ben jij servicegericht, organisatorisch sterk en een teamspeler? Dan ben jij de Werkvoorbereider die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-werkvoorbereiding-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud heb je een veelzijdige rol. Je bent de spin in het web tijdens de voorbereiding en je ondersteunt de uitvoering.

 

Natuurlijk mag je als Werkvoorbereider bij HOMJ rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen en onderhouden die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Werkvoorbereider Beheer & Onderhoud bij ons team. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Belangrijk is dat je ervaring/affiniteit hebt met elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • HBO werk-/denkniveau
  • Organisatievermogen
  • Tactisch en organisatorisch inzicht.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouw gebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Groningen lees je op www.homij.nl/groningen.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Jaap van der Molen, telefonisch bereikbaar op 06-50223968 of per mail via j.vandermolen@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+