icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider - HOMIJ Amsterdam

Werkvoorbereider - HOMIJ Amsterdam

2020-12-18

Wil jij graag meewerken aan de meest gave projecten in de omgeving van Amsterdam? Leid je graag alles in goede banen en zit organiseren in jouw DNA? Dan zoeken wij jou! Word Werkvoorbereider bij HOMIJ en maak morgen mogelijk!

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider voor HOMIJ heb jij een uitdagende en veelzijdige baan. Jij coördineert namelijk een tweetal projecten in de regio van Amsterdam. Dit zijn twee nieuwe grote projecten, welke we onlangs hebben gescoord! Tevens ben jij hét aanspreekpunt voor jouw collega’s en klanten. Samengevat: jij zorgt dat de projecten zorgvuldig worden voorbereid, zodat jouw collega’s buiten hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren en onze klanten tevreden blijven.


Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij brengt risico’s in kaart, signaleert tijdig eventuele afwijkingen en stuurt bij waar nodig;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het maken van calculaties, eventueel in samenspraak met de projectleider;
 • Jij verzorgt en bewaakt de planning van monteurs en leveranciers;
 • Jij verzamelt diverse projectinformatie en je bewaakt binnengekomen meldingen. Je zorgt ervoor dat het onderhoudsteam deze oppakt;
 • Jij geeft aansturing aan leveranciers en onderaannemers. Daarnaast onderhoud je nauw contact met klanten en collega’s.

Amsterdam is goed te bereiken in een driehoek van Amersfoort, Den Haag en Alkmaar. E of W achtergrond? Wij hebben beide nodig!

Waarom kies jij voor HOMIJ?

HOMIJ behoort tot de top 10 van de installatiebranche in Nederland en is een onderdeel van VolkerWessels. Wij werken aan toekomstbestendige en kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Met innovatieve en duurzame oplossingen leveren we comfort aan gebruikers van gebouwen. Dit doen we bij onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Wij bieden jou een dynamische en verantwoordelijke baan binnen een gezond bedrijf voor 40 uur per week;
 • Wij bieden jou veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je HOMIJ zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy. Ook behoort doorgroeien in functie tot de mogelijkheden;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Tenslotte bieden wij jou een marktconform salaris tussen €2441,00 en €4435,00 bruto per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Wat vragen wij van jou?

 • Jij bent communicatief en organisatorisch sterk;
 • Jij hebt een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek op minimaal MBO 4 niveau en circa vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij als een stap om je verder te ontwikkelen;
 • Je bent handig met systemen. Wij werken met Navision en vinden het handig als jij deze kennis ook hebt. Zo niet, dan ben jij diegene die het snel leert!

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Mooi! Wacht niet te lang en solliciteer via onderstaande knop of maak je interesse kenbaar via werken@homij.nl. Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Marc via het telefoonnummer 06 12748675. Hopelijk spreken we jou snel!

+