icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider - HOMIJ Eindhoven

Werkvoorbereider - HOMIJ Eindhoven

2020-12-07

Wil jij graag meewerken aan de meest gave onderhoudsprojecten in de omgeving van Eindhoven? Leid je graag alles in goede banen en zit organiseren in jouw DNA? Dan zoeken wij jou! Word Werkvoorbereider bij HOMIJ en maak morgen mogelijk!

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider voor HOMIJ heb jij een uitdagende en veelzijdige baan. Jij coördineert namelijk diverse onderhoudsklussen, van klein tot groot. Tevens ben jij hét aanspreekpunt voor jouw collega’s en klanten.

 

Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij brengt risico’s in kaart, signaleert tijdig eventuele afwijkingen en stuurt bij waar nodig;
 • Jij bent verantwoordelijk, samen met de projectleider, voor het maken van calculaties;
 • Je verzorgt en bewaakt de planning van de monteurs en leveranciers;
 • Jij verzamelt diverse projectinformatie en je bewaakt binnengekomen meldingen. Je zorgt ervoor dat het onderhoudsteam deze oppakt.

Eindhoven is goed te bereiken vanuit de driehoek Tilburg, Den Bosch en Weert.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

HOMIJ behoort tot de top 10 van de installatiebranche in Nederland en is een onderdeel van VolkerWessels. Wij werken aan toekomstbestendige en kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Met innovatieve en duurzame oplossingen leveren we comfort aan gebruikers van gebouwen. Dit doen we bij onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

 

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Wij bieden jou een dynamische en verantwoordelijke fulltime baan binnen een gezond bedrijf;
 • Wij bieden jou veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je HOMIJ zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy. Ook behoort doorgroeien in functie tot de mogelijkheden;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Tenslotte bieden wij jou een marktconform salaris tussen €2.441,00 en €4.146,00 bruto per maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van je ervaring en opleiding.


Lees hier meer over wat vestiging Eindhoven jou te bieden heeft.

Wat vragen wij van jou?

 • Jij bent proactief en klantgericht. Daarnaast kun jij goed in teamverband werken;
 • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde en circa drie jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij als een stap om je verder te ontwikkelen binnen de utiliteitsbranche;  
 • Jij hebt ervaring (maar het allerbelangrijkste affiniteit) met projectbeheer en hospitality;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wij komen graag in contact met jou. Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of WhatssApp gerust even met Bart via het mobiele nummer 06 20 44 96 02. Je mag ook altijd een mailtje sturen naar b.vanlieshout@homij.nl.

+