icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider - VolkerWessels Vastgoedbeheer

Werkvoorbereider - VolkerWessels Vastgoedbeheer

2020-05-07

Jij hebt als Werkvoorbereider een veelzijdige rol. Je bent de spin in het web voor de projectleiding en de uitvoering bij zowel kleinere als grotere onderhoudsprojecten. Van offerte tot en met oplevering. Zo maak jij morgen mogelijk. 

Wat jij mag verwachten van VolkerWessels Vastgoedbeheer

Gezonde, comfortabele en toekomstbestendige gebouwen. Daar staat VolkerWessels Vastgoedbeheer voor. Wij leveren integrale dienstverlening op het gebied van beheer en onderhoud; bouwkundig, installatietechnisch en facilitair.

 

Jij mag onder andere het volgende verwachten als je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer komt werken:

 • Aansprekende en uitdagende projecten;
 • Een informele en prettige werksfeer. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen en genoeg doorgroeimogelijkheden. VolkerWessels Vastgoedbeheer heeft onder andere een eigen Academy met een groot aanbod aan cursussen en trainingen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar (op basis  van een 40-urige werkweek);
 • Goed materiaal voor goede professionals. Of het nou een telefoon van de zaak, een laptop of gereedschap is; bij VolkerWessels Vastgoedbeheer ben je verzekerd van goed materiaal.

 

Lees hier meer over wat VolkerWessels Vastgoedbeheer jou te bieden heeft.

Werkvoorbereider bij VolkerWessels Vastgoedbeheer

Als Werkvoorbereider krijg je bij VolkerWessels Vastgoedbeheer onder andere de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Je verzamelt algemene projectinformatie;
 • Je verzorgt en bewaakt de planning van de monteurs en leveranciers;
 • Je stuurt leveranciers en onderaannemers aan, daarnaast onderhoud je nauw contact met klanten en je collega’s;
 • Je brengt risico’s in kaart, signaleert tijdig eventuele afwijkingen en stuurt bij waar nodig;
 • Je maakt calculaties, samen met de projectleider;
 • Je bewaakt binnenkomende meldingen en zorgt ervoor dat het onderhoudsteam deze oppakt.

 

Het is belangrijk dat je relevante ervaring hebt, zodat je specifieke prioriteiten, klantbelangen en specifieke situaties goed inschat en daar adequaat op reageert. Je hebt een actieve rol in het onderhoudsteam, zo bewaak je lopende meldingen en bied je waar nodig ondersteuning. Daarnaast verwachten wij dat je proactief en klantgericht bent en dat je goed in teamverband kan werken. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

 • Diploma MBO-4 Elektrotechniek (relevante aanvullende Mbo-opleiding niveau 4 is een pre);
 • Ervaring in een soortgelijke functie in de utiliteit of kleine projecten S&O;
 • Ervaring met projectbeheer, calculeren en planning;
 • Affiniteit met werktuigkundige installaties;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Dit doen wij door langlopende integrale beheer- en onderhoudscontracten aan te gaan. Een duurzame en transparante relatie met onze klanten staat centraal.

 

VolkerWessels Vastgoedbeheer is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat VolkerWessels Vastgoedbeheer onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

 

Meer over VolkerWessels Vastgoedbeheer lees je op www.vwvastgoedbeheer.nl.

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Christiaan Boerefijn, telefonisch of via whatsapp bereikbaar op 06-82 87 06 49 of per mail via cboerefijn@volkerwessels.com.

 

Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld. Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+