icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider W Beheer & Onderhoud - HOMIJ Rijswijk

Werkvoorbereider W Beheer & Onderhoud - HOMIJ Rijswijk

2018-06-01

Ben jij servicegericht, organisatorisch sterk en een teamspeler? Dan ben jij de Werkvoorbereider beheer en onderhoud die we zoeken. Jouw DNA past bij HOMIJ!

1200x350-werkvoorbereiding-breed.jpg

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud heb je een veelzijdige rol. Je bent de spin in het web van een service team en je ondersteunt de uitvoering.

 

Natuurlijk mag je als Werkvoorbereider beheer en onderhoud bij HOMIJ rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer. Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

 

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje. We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt dit jou aan? Kom ons team dan versterken als Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud. Want dan past jouw DNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk betekent en wat we van jou in deze functie verwachten. Wel is belangrijk dat je een werktuigbouwkundige opleiding hebt en een achtergrond binnen beheer en onderhoud. Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes:

  • HBO werk en denkniveau;
  • Ervaring met het calculeren van contracten en kleine kortlopende projecten;
  • Werken in een grote diversiteit en intensiteit van contacten met in- en externe klanten;
  • Organisatorisch en procesmatig sterk.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Rijswijk lees je op www.homij.nl/rijswijk.

 

Solliciteer nu!

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Paul van Aken, telefonisch bereikbaar op 06-20489388 of per mail via p.vanaken@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct. We zien je reactie graag tegemoet.

Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

+