icon-arrow-right
HomeWerken bijOverzicht vacatures Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties - HOMIJ Enschede

Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige Installaties - HOMIJ Enschede

2020-12-09

Wil jij graag meewerken aan de meest gave onderhoudsprojecten in de omgeving van Enschede? Leid je graag alles in goede banen en zit organiseren in jouw DNA? Dan zoeken wij jou! Word Werkvoorbereider bij HOMIJ en maak morgen mogelijk!

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider voor HOMIJ heb jij een uitdagende en veelzijdige baan. Jij coördineert namelijk diverse onderhoudsklussen in de regio Enschede. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de Veiligheidsregio Twente en Gemeente Enschede. Tevens ben jij hét aanspreekpunt voor jouw vier collega’s op kantoor, de klant en acht collega’s in de buitendienst. Samengevat: jij zorgt dat de onderhoudscontracten zorgvuldig worden voorbereid, zodat jouw collega’s buiten hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren en onze klanten tevreden blijven!

Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Jij brengt risico’s in kaart, signaleert tijdig eventuele afwijkingen en stuurt bij waar nodig;
 • Jij bent verantwoordelijk voor het maken van calculaties, eventueel in samenspraak met de projectleider;
 • Jij verzorgt en bewaakt de planning van monteurs en leveranciers;
 • Jij verzamelt diverse projectinformatie en je bewaakt binnengekomen meldingen. Je zorgt ervoor dat het onderhoudsteam deze oppakt;
 • Jij geeft aansturing aan leveranciers en onderaannemers. Daarnaast onderhoud je nauw contact met klanten en collega’s.

Enschede is goed te bereiken vanuit de driehoek Zwolle, Apeldoorn en Doetinchem. Je komt te werken in een klein en hecht team, waarbij sprake is van veel regionale binding.

Waarom kies jij voor HOMIJ?

HOMIJ behoort tot de top 10 van de installatiebranche in Nederland en is een onderdeel van VolkerWessels. Wij werken aan toekomstbestendige en kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Met innovatieve en duurzame oplossingen leveren we comfort aan gebruikers van gebouwen. Dit doen we bij onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

Daarnaast bieden wij jou het volgende:

 • Wij bieden jou een dynamische en verantwoordelijke baan binnen een gezond bedrijf voor 32 tot 40 uur per week;
 • Wij bieden jou veel vrijheid, flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng;
 • Een goede start is ontzettend belangrijk! Daarom bieden wij jou een mooi inwerktraject aan zodat je HOMIJ zo snel mogelijk leert kennen. Er zijn tevens diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. online trainingen en cursussen via onze eigen Academy. Ook behoort doorgroeien in functie tot de mogelijkheden;
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk! Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Tenslotte bieden wij jou een marktconform salaris.

Wat vragen wij van jou?

 • Jij bent communicatief en organisatorisch sterk;
 • Jij hebt een afgeronde relevante opleiding bijvoorbeeld Werktuigbouwkundinge installaties op minimaal MBO 4 niveau en circa vijf jaar ervaring in een soortgelijke rol. Deze stap zie jij als een stap om je verder te ontwikkelen binnen Beheer & Onderhoud in een nauw en hecht team, waar jouw kennis & inbreng enorm gewaardeerd wordt.  
 • Jij hebt ervaring (maar het allerbelangrijkste affiniteit) in/ met beheer en onderhoud. Het opstellen van onderhoudsrapportages en onderhoudsplanningen is jou dan ook niet vreemd;
 • Je bent handig met systemen. Wij werken met Navision en vinden het handig als jij deze kennis ook hebt. Zo niet, dan ben jij diegene die het snel leert!

Ons bedrijf

Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks met zo’n 650 collega’s aan de realisatie en het onderhoud van gebouwgebonden installaties op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Hiermee zorgen we ervoor dat de gebouwen van onze klanten gezond, comfortabel en toekomstbestendig zijn.

 

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Toch zal je merken dat onze vestigingen een lokaal karakter hebben. Groot, maar toch klein.

 

HOMIJ is een Koninklijke VolkerWessels onderneming. Dit betekent dat HOMIJ onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en innovatie centraal staan. Je hebt daardoor genoeg kansen om je te ontwikkelen. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden? Mooi! Wacht niet te lang en solliciteer direct. Wij nemen vervolgens contact met jou op. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op met Matthijs via het telefoonnummer 06 82133333. 

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit twee gesprekken. Het eerste gesprek met onze locatieverantwoordelijke Gerben van Dijk en het tweede gesprek met onze vestigingsdirecteur Jan Broekema.

 

+