icon-arrow-right
HomeWerken bijChristel Kuipers

Christel Kuipers

Christel richtte zich met haar stage op de interne communicatie van de HOMIJ vestiging in Groningen. "Ik studeer Facility management (corporate), waarbij ik me dus op de interne bedrijfsvoering richt. In die zin sloot mijn stageopdracht goed aan bij mijn opleiding. Ik ben bij HOMIJ terecht gekomen via een kennis die er werkt.

"Een prettig bedrijf om te werken"

Het leukste aan mijn stage waren de gesprekken met de medewerkers. Ik heb alle medewerkers uit Groningen geïnterviewd. Ik leerde hen zo al snel kennen. Wat ik wel verrassend vond, was dat ik in eerste instantie dacht dat binnen een bedrijf als HOMIJ de verschillende processen naar behoren zouden verlopen. Dat bleek niet altijd zo te zijn. De praktijk verschilt van de theorie. Er zijn altijd wel verbeterpunten, weet ik nu. Dat komt op zich goed uit want verandermanagement vind ik het leukst. In mijn advies heb ik dan ook verschillende veranderingen opgenomen.

 

Ik had graag zelf als afstudeerstage mijn plan geïmplementeerd maar de school wil dat je tweede stage bij een ander bedrijf is. Aan de ene kant is dat jammer omdat ik mijn werk graag had afgemaakt. Aan de andere kant is het ook wel goed om een ander bedrijf te leren kennen.

 

Vervolg 

Na mijn stage van februari - juni 2010 heb ik een vakantiebaan gekregen bij HOMIJ, die wel iets is uitgelopen want ik heb er tot half februari 2011 gewerkt. Ik vind HOMIJ een prettig bedrijf om te werken. Je krijgt er veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wie weet is er na mijn studie nog wel meer toekomst voor mij bij dit bedrijf."

+