icon-arrow-right
HomeWerken bijHans Bassa

Hans Bassa

Senior werkvoorbereider Hans Bassa (27) blíjft leren. Na de LTS en MTS Installatietechniek voltooide hij de opleiding algemene operationele techniek aan de Hogeschool Utrecht.
Hans Bassa

“Mooie projecten en een prettige werksfeer”

Sinds hij in 2007 bij HOMIJ in dienst trad, heeft hij ook alweer diverse opleidingen gevolgd. Ondermeer bij de VolkerWessels Academy. "Ik wil uiteindelijk projectleider worden", vertelt Hans. "HOMIJ biedt veel cursussen en doorgroeimogelijkheden. Dat is een van de redenen waarom ik voor deze organisatie gekozen heb."

 

Passende afstudeeropdracht

Hans' eerste kennismaking met HOMIJ was tijdens zijn stage voor de MTS. Die stage beviel hem goed, waardoor hij ook zijn HTS afstudeerstage deed hij bij HOMIJ. "Bij HOMIJ wordt samen met jou gekeken naar een passende afstudeeropdracht. Dat vond ik heel prettig."

 

In dienst als werkvoorbereider

De liefde kwam van twee kanten: een paar maanden voor Hans' afstuderen kreeg hij een baan als werkvoorbereider aangeboden. "Bij HOMIJ is werkvoorbereider een goede instapfunctie. De organisatie is te professioneel om meteen bovenaan de ladder te kunnen beginnen. Daarvoor heb je toch iets meer vak- en bedrijfskennis nodig", vindt Hans.

 

Hij heeft het nog steeds erg naar zijn zin bij HOMIJ: "Het is een organisatie met mooie projecten en een prettige en open werksfeer."

+