icon-arrow-right
HomeWerken bijVolkerWessels

Een Koninklijke VolkerWessels onderneming

HOMIJ Technische Installaties is een onderneming van VolkerWessels. Werken bij HOMIJ betekent dus ook werken bij VolkerWessels. En dat maakt het werken bij HOMIJ nog interessanter.  Leuk weetje: in 2017 is VolkerWessels voor de derde keer in de afgelopen 4 jaar gekozen als ‘Beste werkgever in de bouw’. 

De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zijn we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

 

VolkerWessels is een beursgenoteerde onderneming.

Bouwen aan een betere levenskwaliteit

Bij VolkerWessels wachten we niet tot er mooie kansen op ons pad komen. We creëren liever zelf kansen. We kunnen ook nauwelijks anders, want dit zit diep geworteld in de familiebedrijven die de oorsprong van ons beurgenoteerde bedrijf vormen. De geschiedenis bewijst dat die familiebedrijven het lef hadden gebaande paden te verlaten met een combinatie van vakmanschap en koopmanschap. Die aanpak typeert ons nog steeds. We redeneren daarbij vanuit een visie op de lange termijn. En we geven niet op wanneer iets onmogelijk lijkt. Onze mensen doen daar altijd heel nuchter over, ze weten niet beter.

 

Wij geloven in een toekomst waar levenskwaliteit centraal staat. Een leefomgeving opgebouwd uit sociale en technologisch hoogstaande wijken en buurten. Waar alles aanwezig is en niets verloren gaat. Een leefomgeving die zijn bewoners tijd bespaart en optimaal laat genieten van wonen, recreëren en sporten. Een leefomgeving die slim ontworpen is. Een leefomgeving die verder gaat dan het faciliteren van woongenot. Een leefomgeving die bijdraagt aan levenskwaliteit.

 

VolkerWessels kan als geen ander bouwconcern bijdragen aan levenskwaliteit. We hebben alles in huis om een leeg stuk grond om te toveren tot een volledig functionerende leefomgeving. Van elektriciteitskabels tot zendmasten, van rotondes tot viaducten. Of het nu gaat om een ziekenhuis of een flat, een weg of een park; VolkerWessels geeft de gebouwde omgeving een gezicht. Dat doen we niet alleen, maar met partners die net als wij geloven in bouwen aan een betere levenskwaliteit.

+