HomeWerken bijOverzicht vacatures Vestigingshoofd Financiën & Control - HOMIJ Groningen

Vestigingshoofd Financiën & Control - HOMIJ Groningen

2019-03-22

Jouw uitdaging

In deze rol ben je verantwoordelijk voor en werk je mee aan de dagelijkse administratie, het opstellen van rapportages, analyses en de aansturing van de financiële afdeling. Je bewaakt het financieel resultaat en de financiële voortgang van projecten. Je ondersteunt en adviseert de vestigingsdirectie in financiële vraagstukken. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder meer uit:

 

  • Het initiëren en bewaken van de financiële processen door de gebruikers;
  • Het uitvoeren van interne controle en rapporteren van resultaten aan de vestigingsdirectie;
  • Opzetten en bewaken van de planning en control cyclus in de vestiging;
  • Het tijdig aanleveren van de periodiek financiële informatie en bijbehorende rapportage t.b.v. de consolidatie;
  • Daarnaast ben je aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vraagstukken, zoals het implementeren van het ERP systeem (Navision).

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde financiële hbo-opleiding en hebt tenminste 5 jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je weet in een klein team je handen uit de mouwen te steken. Je bent analytisch en een overtuigende gesprekspartner met adviesvaardigheden. Je bent proactief, betrokken en hebt een klantgerichte houding.

 

Herken je je in dit profiel? Dan ben jij het vestigingshoofd dat wij zoeken.

Ons aanbod

Werken bij HOMIJ betekent werken met plezier en trots bij een ondernemend en groeiend installatiebedrijf. HOMIJ kent een informele en prettige werkomgeving waar zelfstandigheid en initiatief op prijs wordt gesteld. Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt.

Ons bedrijf

HOMIJ Technische Installaties is een van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Met trots, vakmanschap én plezier werken we dagelijks aan de realisatie en het onderhoud van gebouw gebonden installaties die onze klanten optimaal werk- en leefcomfort bieden op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid. Waar wij werken, laten we onze sporen na. Zo krijgt elk gebouw ons HOMIJ-DNA. Meer over HOMIJ Groningen lees je op www.homij.nl/groningen.

Solliciteren

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Jan Nauta, telefonisch bereikbaar op 06-50224082 of per mail via j.nauta@homij.nl. Heb je zin in deze functie? Aarzel niet, klik op de knop en solliciteer direct.

We zien je reactie graag tegemoet. Veel succes!

 

Deze vacature wordt zelfstandig ingevuld.

Reacties van W&S bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

 

 

 

+