Zoeken

10-jarig contract voor verduurzaming Gemeente Enschede

Gemeente Enschede gaat de komende 10 jaar flink inzetten op verduurzaming. Samen met Hegeman, Dura Vermeer, Haafkes, Koopmans en Janssen de Jong gaat Homij deze taak op zich nemen. Deze week is hiervoor het raamcontract getekend met de gemeente Enschede. Onderdeel van de gunningscriteria was het opstellen van een plan van aanpak. Homij heeft hiervoor de hoogste score behaald. Onze ervaring met verduurzaming (o.a. voor gemeente ’s-Hertogenbosch en gemeente Tilburg) en het in huis hebben van eigen EP-U adviseurs zijn hierbij van groot belang geweest.

20220601_101420.jpg
20220601_101420.jpg

Het doel van de gemeente Enschede is om de komende 20 jaar alle 122 gebouwen energieneutraal te maken. Dit houdt in dat er minstens evenveel energie opgewekt wordt als er verbruikt wordt. In 2022 staan sporthal De Brug en de Pathmoshal als eerste op het programma om verduurzaamd te gaan worden.

We zijn er trots op om ons steentje bij te mogen dragen aan de verduurzaming van de gemeente Enschede. Homij is al jaren verantwoordelijk voor het onderhoud bij de gemeente Enschede en het is mooi om daarbovenop nu ook aan de slag te gaan met verduurzaming.

Ook verduurzamen?

Verduurzaming is binnen Homij een belangrijk thema. Wilt u uw kantoorpand ook verduurzamen? Dan kan onze EP-U adviseur u hierover adviseren. Via onderstaande knop komt u meer te weten over de mogelijkheden.