Zoeken
Hoofddorp - SHARE Park 2020 0581.jpg
 • COW: Installatieconcept voor woontorens

  COW is het CrossOver Woningbouwconcept van Homij Grote Projecten. Jarenlange ervaring met utiliteitsbouw heeft ten grondslag gelegen aan de ontwikkeling van COW. Met COW worden slimme installatietechnieken en werkmethodieken uit de utiliteitsbouw toegepast in de woningbouw, vandaar de benaming CrossOver.

  Lees meer
  Eindhoven - Strijp S gebouw S1 0428.jpg
 • DLS: Installatieconcept voor utiliteitsbouw

  Enkele jaren geleden heeft Homij DLS® ontwikkeld. Integraal ontwerp, snel bouwen, comfortabel gebruik en flexibel beheer. Dat zijn de bouwstenen van DLS®. Het resultaat is tevredenheid. Over het bouwproces, over het gebruik en over de exploitatie. 

  Lees meer
  Utrecht - Central Park 0211.jpg
 • BREEAM

  Het BREEAM-label toont de integrale duurzaamheid van gebouwen. Homij heeft diverse BREEAM-projecten op haar naam staan, waaronder The Edge. Uiteraard heeft Homij eigen BREEAM-experts om de installatietechniek goed te verantwoorden.

  Hoofddorp - SHARE Park 2020 0581.jpg
 • (Bijna) Energieneutraal

  Homij staat in voor de extreem duurzame installatie. Homij verzorgd alle gebouwgebonden installaties in de nieuwbouw en bij renovatie projecten. Zowel de E- als W-installaties.

  Almere - Aeres Hogeschool 2116.jpg
 • BIM

  Homij loopt voorop bij het gebruik van BIM in de installatietechniek. Niet alleen als Bouw Informatie Model, maar ook als Beheer Informatie Model tijdens de gebruiksfase cq. onderhoudsfase. Daarbij wordt Homij steeds vaker contractpartner voor integraal onderhoud (installatietechniek + bouwkundig).

  BIM.JPG