Zoeken

Ons DNA

Homij maakt toekomstbestendige gebouwen en woningen met een gezond binnenklimaat. Wij integreren comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw. Hierbij maken we bewuste keuzes voor materialen en systemen. Onze kernwaarden zijn: toekomstgericht, ondernemend en plezier. Ons DNA is top!

Kernwaarden - Ons DNA is TOP!

 • Toekomstgericht

  Vanuit vakmanschap werken we mee aan de toekomst van Nederland. Wij leveren een bijdrage aan de energietransitie door het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Voor gebruikers van gebouwen creëren én behouden we een gezond en comfortabel binnenklimaat.

  Icoontje Toekomstgericht (Hand, Wereldbol, Duurzaam)
 • Ondernemend

  Wij zijn ons bewust van onze omgeving en signaleren kansen. Daarbij streven we naar een optimale inzet van tijd, geld en andere middelen. We blijven leren en ontwikkelen. Zo leveren we toegevoegde waarde en blijven we relevant voor onze opdrachtgevers.

  Icoontje Ondernemend (Persoon met lampenbolletje als hoofd)
 • Plezier

  Het werkplezier bij Homij wordt gevormd door samenwerking op basis van transparantie en gelijkwaardigheid. Wij tonen eigenaarschap en veiligheidsgedrag. De mooiste en meest bijzondere gebouwen vormen ons werkterrein. Dat geeft voldoening en daagt uit het beste van jezelf te geven.

  Icoontje Plezier (Twee poppetjes die plezier hebben samen)

De succesfactoren van Homij

 • Decentraal

  Homij is decentraal georganiseerd en heeft vestigingen door het hele land. Hierin combineren we de schaalvoordelen van een grote organisatie met de persoonlijke aanpak van kleinschaligere vestiging. Daarnaast beschikt Homij over diverse specialistische vestigingen, voor diepgaande kennis en expertise.

  Bekijk de vestigingen
 • Duurzaam

  Duurzaamheid zit in het DNA van Homij. Niet alleen werken we aan de meest prachtige duurzame projecten, waar de hoogste duurzaamheid wordt behaald (BREEAM, energieneutraal, etc.) We helpen ook bijvoorbeeld scholen of kleinere kantoorgebouwen. Hiervoor heeft Homij eigen EP-U adviseurs in huis.

  Lees meer over verduurzaming
 • fit@Homij

  Homij is een fitte werkgever! En dat in de breedste zin van het woord. Natuurlijk bieden we mogelijkheden tot sporten en nemen we samen deel aan landelijke sportevenementen. Maar fit gaat veel verder dan dat. Fit gaat over het hebben van de juiste functie en de juiste uitdaging. Met plezier naar en van je werk gaan. Goed in je vel zitten. Veilig werken aan de mooiste projecten. 

  Werken bij Homij