Zoeken

Combinatie De Kroon tekent voor renovatie Binnenhof

Afgelopen maandag hebben Koninklijke Woudenberg, HOMIJ Technische Installaties en IBB Kondor de samenwerkingsovereenkomst getekend met het Rijksvastgoedbedrijf voor één van de percelen van het Binnenhof. Onder de naam Combinatie De Kroon B.V. gaan deze partijen zich bezig houden met het zgn. Complexdeel 3. Dit deel bevat de renovatie van het ministerie van Algemene Zaken en de realisatie van de centrale energievoorziening.

Ondertekening overeenkomst Complexdeel 3 foto 2.jpg
Ondertekening overeenkomst Complexdeel 3 foto 2.jpg
Foto v.l.n.r.: Gerard Bac (directeur IBB Kondor), Marc Unger (projectdirecteur renovatie Binnenhof), Umberto de Groot (directeur HOMIJ Technische Installaties) en Aafke van der Werf (directeur Koninklijke Woudenberg).

Marc Unger, projectdirecteur renovatie Binnenhof: “De drie bedrijven, verenigd in Combinatie De Kroon, hebben een goede en lange track record voor de renovatie van monumentale gebouwen. We zijn dan ook heel blij dat we met hen deze overeenkomst hebben kunnen sluiten, die de basis legt onder een duurzame samenwerkingsrelatie. Trots zijn we op het feit dat we, ondanks de maatregelen rondom corona, deze belangrijke mijlpaal hebben kunnen halen. Zo zetten we met het project weer een stap vooruit.”

 

Remko Overdam, namens Combinatie De Kroon: “Wij zijn vereerd en super trots dat wij onderdeel mogen uitmaken van deze bijzondere opgave! In vervolg op alle dialoogsessies hebben we er alle vertrouwen in dat we een mooie bijdrage gaan leveren aan het regeringshart van Nederland.”