Focus op preventief onderhoud bij WILDLANDS - Homij icon-arrow-right
HomeNieuws Focus op preventief onderhoud bij WILDLANDS

Focus op preventief onderhoud bij WILDLANDS

Actueel

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft het integrale onderhoud van haar 22 hectare grote themapark in opdracht gegeven aan HOMIJ Technische Installaties. Het contract hiervoor is op 8 december jl. ondertekend door Frankwin van Beers namens WILDLANDS en Antonio Navarrete Gelde namens HOMIJ. De overeenkomst is met terugwerkende kracht ingegaan op 20 februari 2016 met een looptijd van 15 jaar.

WILDLANDS ondertekening onderhoudscontract.JPG

De opdracht betreft de infrastructuur, bouwkundig en installatietechnisch onderhoud. Hiervoor wordt samengewerkt met VolkerWessels-ondernemingen KWS Infra en Koenen Bouw. Het prestatiegerichte onderhoud aan de installatietechniek wordt door HOMIJ uitgevoerd. De aansturing van het gehele onderhoud zal tevens vanuit HOMIJ georganiseerd worden.

 

Belangrijkste doelstelling van het onderhoud is de langdurige instandhouding van de functionaliteit. Daarbij wordt door HOMIJ sterk ingezet op uitvoering van inspecties en preventief onderhoud. Deze werkzaamheden worden afgestemd op de openingstijden van WILDLANDS zodat bezoekers een optimale ervaring beleven in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

+