Zoeken

Dubbele nominatie voor Partnerships Awards 2016

Met een dubbele nominatie wacht HOMIJ de prijsuitreiking van de Partnerships Awards 2016 af. Deze internationale prijs beloont de beste PPS-projecten ter wereld. De projecten waar HOMIJ aan deelneemt als technisch dienstverlener zijn nieuwbouw Gerechtsgebouw Breda en nieuwbouw Gemeentehuis Westland in Naaldwijk.

partnershipsawards2016.jpg
527-141201-KEY04.jpg

Gerechtsgebouw Breda

Het gerechtsgebouw wordt ontworpen, gerealiseerd en beheerd in een publiek-private samenwerking middels een DBFMO-contract. De opdracht heeft na de ingebruikname van het gebouw een looptijd van 30 jaar. Het nieuwe gerechtsgebouw opent in 2018 zijn deuren aan de Stationslaan in Breda. Het project is gegund aan combinatie InBalans.

verdilaan-01.jpg

Gemeentehuis Westland

Bij de aanbesteding is ingezet op een integrale aanbesteding op basis van een Design, Build, Finance, Maintain & Operate (DBFMO) contract. Dit houdt in dat in één aanbesteding, ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en dienstverlening aan één partij worden toegekend. Het contract heeft een duur van 25 jaar. De bouw en exploitatie is gegund aan combinatie De Groene Schakel