Zoeken

"Goede Doelen Loterijen" genomineerd voor Innovatie Award

Voor de Innovatie Award 2019 van Techniek Nederland zijn 10 projecten genomineerd. Eén daarvan is het project "Goede Doelen Loterijen" waar HOMIJ verantwoordelijk is geweest voor de technische installaties (E, W en ICT-voorzieningen). Tot 20 december kan gestemd worden op één van genomineerde projecten. De drie projecten met de meeste stemmen gaan door naar de finaleronde.   Direct stemmen op "Goede Doelen Loterijen – HOMIJ Technische Installaties"

20191129 Nominatie GDL TN Innovatie Award.jpg
20191129 Nominatie GDL TN Innovatie Award.jpg

Project Goede Doelen Loterijen

Bij dit project is een langdurig leegstaand pand in Amsterdam-Zuid getransformeerd tot het meest duurzaam gerenoveerde gebouw van Nederland. Het project behaalde het hoogst haalbare Breeam-NL 5-sterren "Outstanding" certificaat.

 

Het gasloze gebouw kreeg tijdens de renovatie alle innovaties die je bij een modern duurzaam pand verwacht: zonnepanelen, een warmteterugwinningsinstallatie, wko-installatie, triple hr-glas, ledverlichting en klimaatplafonds. Er is veel aandacht besteed aan binnenklimaat en comfort voor gebruikers. Bijvoorbeeld door regeling per werkruimte van zonwering, verlichting en temperatuur.

 

Meer informatie over het project »»»

20191129 Nominatie GDL TN Innovatie Award interieur.jpg

Betrokken partijen

  • Goede Doelen Loterijen (opdrachtgever)
  • Benthem Crouwel Architects (architect)
  • ZRi (adviseur bouwfysica)
  • Halmos Adviseurs (adviseur installaties)
  • BenR adviseurs (adviseur duurzaamheid)
  • J.P. van Eesteren (aannemer bouwkundig)
  • HOMIJ Technische Installaties (aannemer installaties)

 

Vanuit HOMIJ lag het projectmanagement in handen van René de Lange. Laura Valkenburg was betrokken als Breeam-expert.

Techniek Nederland Innovatie Award

De 10 projecten zijn genomineerd door de redactie van het vakblad E&W Installatietechniek. Bij de selectie is met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking. Het is voor de derde keer dat Techniek Nederland de verkiezing van de Innovatie Award organiseert. Op 4 februari maakt voorzitter Doekle Terpstra tijdens de installatievakbeurs VSK 2020 de winnaar bekend.

 

Breng via deze link uw stem uit op"Goede Doelen Loterijen – HOMIJ Technische Installaties"