Zoeken

Jonge Geesten vestigen aandacht op Schoonheid van de Bouw

Op 15 juni 2012 vindt het zesde Jonge Geesten evenement plaats. Het thema is "Schoonheid van de Bouw". Met dit thema wil Jonge Geesten het gesprek over de kansen en mogelijkheden in de sector aanzwengelen. Immers, crisis of niet, we realiseren prachtige projecten.

jongegeesten180.jpg
jongegeesten-logo.jpg

Het doel van Jonge Geesten is de verschillende generaties en culturen in de bouw te verbinden. Jonge Geesten doet dat door evenementen te organiseren waar een breed publiek uit de sector trends en actualiteiten uitwisselt.

 

Kenmerkend aan dit evenement is het heel diverse programma. Er is gekozen voor een groot aantal kleinere sessies, waar inspirerende collega's hun bijzondere kennis en ervaring delen en het gesprek aangaan met de deelnemers. Wie nieuwe ideeën op wil doen en zijn netwerk wil uitbreiden kan zich inschrijven op http://www.jongegeesten.nl/. We zijn te gast bij VolkerWessels in Amsersfoort.

 

Op 15 juni zijn onder andere aanwezig: Thomas Rau (Rau Architecten), Rudy Stroink (oud-voorman TCN, visionair), Jurjen van der Meer (oprichter Zwarte Hond Architecten), Katherine Kucherenko (online strateeg, Icons & Kittyhawk), Jetty en Maarten Min (kunstenaars/architectenduo, Min2 Architecten) en Christiaan Zwanikken (kunstenaar).

 

Het is de ambitie om dit evenement niet op zichzelf te laten staan en een beweging te creëren. Ook in de periode voor en na het evenement vragen we daarom op diverse manieren aandacht voor de schoonheid. Zo verschijnen er artikelen in diverse bladen en is er een serie filmpjes gemaakt.

 

Jonge Geesten is een initiatief van Trainees in de Bouwbranche en Baanbrekers in de Bouw. Sinds 2009 hebben groepen vrijwilligers vijf evenementen georganiseerd. De evenementen zijn altijd kostenloos. Dit jaar wordt voor het eerst een bijdrage gevraagd aan de mensen die zich wel aanmelden maar niet komen.