Zoeken

Nieuw logo en nieuwe handelsnaam Homij

Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo. Dat betekent ook een logowijziging voor Homij, Dubotechniek en VolkerWessels Vastgoedbeheer. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

20220421 wijziging logo homij.jpg

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.

20220421 wijziging logo homij.jpg

Van HOMIJ Technische Installaties naar Homij

Voor Homij is dit ook het moment waarop de handelsnaam aangepast wordt naar Homij. Deze naam zal terug gaan keren op alle uitingen. De bedrijfsnaam blijft Homij Technische Installaties B.V. Het nieuwe beeldmerk zal dan ook gevoerd gaan worden in combinatie met de naam Homij. We zijn trots onderdeel te zijn van de VolkerWessels familie en met het nieuwe beeldmerk wordt het intern en extern nog duidelijker dat wij deel uitmaken van één sterk, gezond bedrijf.