Zoeken

Opening nieuw kantoor Aveco de Bondt, KWS en HOMIJ in Eindhoven

Vandaag wordt het nieuwe gezamenlijke kantoor van ingenieursbedrijf Aveco de Bondt, KWS Infra Eindhoven en HOMIJ Technische Installaties officieel geopend.

20170519 Opening Kantoor Eindhoven.JPG
20170519 Opening Kantoor Eindhoven.JPG

Het hoekpand aan de Dillenburgstraat 25/1-5 is in de aanloop naar de opening gehuld in een grote blauwe strik. De openingshandeling wordt verricht door Staf Depla, wethouder van Economische Zaken in Eindhoven en Toon de Koning, directielid van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling nl bv en eigenaar van Interesting Vastgoed. Het pand is eigendom van de combinatie Reggeborgh Vastgoed en De Koning Beleggingen.


De VolkerWessels ondernemingen KWS, HOMIJ en Aveco de Bondt werken vanuit deze nieuwe uitvalsbasis aan beeldbepalende bouw- en infraprojecten in de regio, zoals Strijp-S, nieuwbouw van de Rabobank en de Philips Lichttoren in Eindhoven en het Designer Outlet Centre in Roermond.

De verhuizing naar een nieuw gezamenlijk pand is ingegeven door een sterke groei van de drie bedrijven die stevige wortels hebben in de regio. Het nieuwe kantoor is eigentijds en transparant en biedt uitstekende faciliteiten voor samenwerking, kennisuitwisseling en ontmoeting.