Zoeken

Vandaag vieren we 140 jaar Homij

Vandaag viert Homij haar 140-jarig bestaan. Vandaag staan we samen even stil bij deze mijlpaal, onder het genot van een stukje taart natuurlijk.

Taart_groot.jpg
Taart_live.jpg

In 140 jaar tijd hebben we ons ontwikkeld tot het bedrijf dat we vandaag zijn, een bedrijf waar we allemaal trots op mogen zijn. Het officiële oprichtingsjaar van Homij is 1882, de start van Van Heemstede Obelt. De historie gaat zelfs terug naar 1865, het begin van Mijnssen (later overgenomen door Van Heemstede Obelt). Zo is de naam Homij ontstaan.

Vandaag de dag zijn we een bedrijf dat bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, niet in de laatste plaats de energietransitie. We laten gebouwen duurzame energie opwekken, maken ze energiezuiniger, slimmer en zelfs energiepositief. We blijven ons ontwikkelen om deze en volgende uitdagingen aan te pakken, voor een duurzame toekomst en continuïteit van Homij.

Het 140e jaar van Homij betekende ook de start van een nieuw hoofdstuk. Sinds medio dit jaar voeren we het nieuwe logo, waarmee we duidelijk laten zien allemaal onderdeel te zijn van de sterke VolkerWessels-familie. Ook zijn de kernwaarden voor Homij vernieuwd: toekomstgericht, ondernemend en plezier zijn de waarden die ons bedrijf kenmerken.