Zoeken

Verkiezing TopCoach van het jaar 2019

In de Jaarbeurs Utrecht vond op 6 november de verkiezing van TopCoach van het jaar 2019 plaats. In een interactief, feestelijk programma werd op leuke, interessante en interactieve wijze aandacht gegeven aan het thema “Hoe hou je de energie erin?”. Frank Walenbergh, montageleider bij HOMIJ Technische Installaties, behoorde tot de 20 finalisten. Helaas werd Frank niet verkozen tot winnaar. Desondanks zijn we ontzettend trots op de prestatie van Frank!

topcoach Frank Walenbergh 03.jpeg

Na een uitgebreide en gedegen selectieprocedure en bedrijfsbezoeken zijn eerst 20 finalisten gekozen uit 750 aanmeldingen. De kandidaten werden geselecteerd op basis van coachende werkwijze, betrokkenheid,  integriteit, veelzijdigheid, sterke communicatieve vaardigheden en leergierigheid. Er waren 3 categorieën: MKB, Groot bedrijf en Opleidingsbedrijf. Frank zat in de categorie Groot bedrijf.

 

We feliciteren winnaar Sanjay Bhoendie van installatiebedrijf Lomans met de verkiezing tot TopCoach in de categorie Groot bedrijf, ook de winnaars van de andere categorieën feliciteren we via deze weg. We hopen dat het enthousiasme van alle finalisten is overgeslagen op leerlingen, zodat zij kiezen voor een loopbaan in de techniek.

Meer informatie over de TopCoach van het Jaar verkiezing vind je op deze site: https://www.topcoachvanhetjaar.nl/