Zoeken

Vertrek Hans Fabri als directeur Homij

Onze collega en mededirecteur Hans Fabri neemt per 1 januari 2021 afscheid van Homij Technische Installaties. Nadat zijn bedrijf IT2 Installatiegroep in 2011 onderdeel werd van Homij trad Hans toe tot de statutaire directie van Homij.

nieuws-index-mededeling.jpg

In de jaren die volgden heeft Hans een belangrijke rol gespeeld in de doorontwikkeling van Homij naar een speler met een top 10-marktpositie in de installatiebranche. Zijn passie voor ondernemen, woningbouw en duurzaamheid heeft daaraan bijgedragen. Op het snijvlak hiervan heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling van het woningbouwconcept MorgenWonen. Hiermee heeft hij gezorgd voor verbreding van activiteiten van Homij naast de utiliteitsbouw.

 

Het spreekt voor zich dat wij het afscheid van Hans graag persoonlijker hadden ingevuld dan nu mogelijk is vanwege het coranavirus. Wij zijn Hans dankbaar voor zijn toegewijde inzet voor Homij in het afgelopen decennium en wensen hem een mooie toekomst toe.

 

Graag vragen we uw aandacht voor het door Hans geschreven voorwoord in de meest recente uitgave van ons relatiemagazine HomeMade.