Zoeken

WILDLANDS lanceert attractie Tweestryd

Tweestryd, zo heet de nieuwe attractie van WILDLANDS die opent in het voorjaar van 2018. Dat is tijdens een bijeenkomst op de bouwplaats bekendgemaakt.

20180207 Tweestryd-WILDLANDS.jpg
20180207 Tweestryd-WILDLANDS.jpg

Tweestryd is een family duel racer, waarbij gasten van het park niet alleen de strijd met elkaar aangaan, maar ook strijden voor het goede doel. De attractie ligt in het gebied Serenga, waar zorgen voor de natuur centraal staat. Het verhaal rondom de nieuwe attractie is dat van een veertig jaar geleden gesloten steenkolenmijn, waarbij het gebied terug is gegeven aan de natuur. Inmiddels heeft de natuur zich hersteld op deze plek en mogen toeristen vanaf het voorjaar van 2018 in de oude mijn tegen elkaar racen. Aan beide racers is een echt goed doel gekoppeld; de winnende wagon verzameld ook echt geld voor dit doel. Kortom: een mijn met een missie!

De nieuwe attractie in WILDLANDS wordt merendeels gebouwd door regionale bouwers, zoals hoofdaannemer Koenen Bouw, Hendriks metaal, Fuhler (loon & verhuurbedrijf), Ingenieursgroep Emmen en HOMIJ Technische Installaties.