Kwaliteit & Veiligheid - Homij icon-arrow-right
HomeOns DNA ...Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit & Veiligheid

Wij zijn er van overtuigd dat kwaliteit & veiligheid hand in hand gaan. Een bouwplaats waar de zaken goed op orde zijn kenmerkt zich door netheid en veilig werken. Een opgeruimde bouwplaats en veilig werken staan aan de basis van kwaliteit en resultaat.

Kwaliteit

Voor Homij is kwaliteit het eindresultaat van goede projectbeheersing. Bij de uitvoering van projecten monitoren wij o.a. tijd en geld, maar een ander belangrijk aspect is communicatie. Kwaliteit wordt ook verkregen door integrale samenwerking; tijdig aansluiten van benodigde disciplines om de wensen van de klant te vervullen. Ons kwaliteitsbeleid is verwoord in het ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitshandboek. Homij beschikt hiernaast over diverse andere certificeringen m.b.t. kwaliteit.

Veiligheid

In alles wat Homij doet, staat veiligheid bovenaan. Al onze medewerkers zijn zich bewust van de risico's die het werk met zich meebrengt. Homij voert een actief veiligheidsbeleid. Hiervoor zijn veiligheidswaarden en -regels opgesteld. Veiligheid moet voortdurend in ons bewustzijn zitten. Het is meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken. Deze manier van werken is verwoord in het veiligheidsprogramma WAVE: Wees Alert! Veiligheid Eerst!

+