Zoeken
Prinses Maxima Centrum nieuwbouw 7. Binnentuin..JPG

Prinses Máxima Centrum

Nieuwbouw centrum voor Kinderoncologie

Het Prinses Máxima Centrum is gebouwd door de combinatie ‘Pro Liberis’, een samenwerking van VolkerWessels ondernemingen Visser & Smit Bouw bv en Homij met Kropman lnstallatietechniek bv.

Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is een initiatief van ouders van patiënten en professionals in de kinderoncologie in Nederland om alle topexpertise op zorg- en onderzoeksgebied samen te bundelen in één nationaal kinderoncologisch centrum. Het is de combinatie van zorg en research waardoor op een geheel vernieuwende manier afstemming tussen onderzoekers en zorgverleners ontstaat om de best mogelijke resultaten voor kinderen met kanker te behalen. Een eerste afdeling waar kinderen met een vaste tumor al worden behandeld opende in 2014 de deuren binnen de muren van het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht.

Networks, Security & Safety

Homij Networks heeft bij het Prinses Máxima Centrum verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Bestaande uit het aanleggen van de netwerkbekabeling en glasvezel verbindingen. Daarnaast heeft Homij Networks aanpassingen gerealiseerd aan de ICT installaties, bestaande uit o.a. uitbreidingen datapunten en montage  van accespoints.