Zoeken
AFAS-Experience-Center-buitenzijde-2.jpg

Homij Networks

Networks, Security, Safety

Bedrijfsonderdeel

0051-006_Logo-Homij Networks_RGB.png

De aanleg van een datanetwerk, toegangscontrole of een brandmeldinstallatie zijn specialistische werkzaamheden. Binnen Homij worden deze activiteiten uitgevoerd door Homij Networks. Met uw keuze voor Homij Networks haalt u een kennispartner in huis én een partij die volledig gecertificeerd is voor de aanleg van deze installaties. Deze organisaties gingen u voor:

Logo's klanten Homij Networks: Goede Doelen Loterijen, Amare, Rijksvastgoedbedrijf, NS, Kessler Group, AFAS, Mercedes, Abbo
 • Snel en betrouwbaar datanetwerk

  Een netwerk met 25 jaar garantie? Beloofd! Homij Networks maakt bekabelde en draadloze (WiFi) netwerken. Onze netwerken worden altijd gecertificeerd opgeleverd. Dit doen we met gerenommeerde producten, zodat we altijd onafhankelijk de best passende oplossing aanbieden. Hiermee bent u verzekerd van betrouwbaarheid, kwaliteit en tot 20 jaar garantie.

  Lees meer
  Logo Datanetwerken
 • Beveiligingsinstallatie met monitoring

  Voor gebouwbeveiliging levert Homij Networks een complete security-oplossing. Deze bestaat uit camerabewaking, alarminstallaties, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. Hiermee ziet u wat er gebeurt in en rondom uw vastgoed en is toegang van het gebouw gereguleerd. Installaties voor beveiliging worden opgeleverd met BORG-certificaat.

  Lees meer
  Logo Security
 • Gecertificeerde brandmeldinstallatie

  Brandmeldinstallaties (BMI) vormen een essentiële schakel in het beheer van vastgoed. Voor de aanleg van deze installaties is Homij (Amsterdam) gecertificeerd volgens CCV. Dit betekent dat de installaties die we ontwerpen en realiseren ook voldoen aan de eisen die vanuit de verzekering worden gesteld.

  Lees meer
  Logo Safety

Certificering en betrouwbare Europese en Amerikaanse technieken

In de netwerken en systemen die we aanleggen gebruiken we uitsluitend Europese en Amerikaanse producten. Dus betrouwbaar én veilig. Homij Networks is volledig gecertificeerd voor de aanleg van de betreffende installaties. 

HOMIJ Networks - certificering-1.jpg

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem contact op

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!