Homij Amsterdam - Homij icon-arrow-right
Home Homij Amsterdam

Homij Amsterdam

De kernactiviteiten van Homij zijn realisatie en onderhoud van gebouw gebonden installaties. Met een top 10 marktpositie behoort Homij tot de grotere installatiebedrijven in Nederland. Meer dan 700 Homij’ers werken dagelijks aan Comfort en Duurzaamheid in gebouwen. Een Homij’er is Actief en Betrokken. Dat zit in ons DNA. We zeggen niet voor niets: Ons DNA in elk gebouw.

 

In Amsterdam en omgeving realiseren we vanuit Homij Amsterdam aansprekende projecten: SHARE op Park 20|20 in Hoofddorp, diverse Frisse Scholen in opdracht van Gemeente Amsterdam en een distributiecentrum van EOSTA

 

Care & Cure

Nergens meer dan in de gezondheidszorg draait het om mensen. Of het nu gaat om de patiënt of de medewerker van de zorginstelling. Beiden hebben de juiste technische voorzieningen nodig: of om verzorgd te worden, of om zorg te verlenen. Installatietechniek in de zorg is een specialisme. Vanuit Homij Amsterdam wordt dit dagelijks in de praktijk gebracht, onder andere bij het AMC. 

 

Betaalde opleiding 

Homij Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam bieden je een unieke mogelijkheid. Als je aan de slag gaat bij Homij Amsterdam en je wilt jezelf ontwikkelen, kun je een betaalde deeltijd Bacheloropleiding Engineering volgen. Kijk hier voor meer informatie. 

Bedrijfsgegevens:

KVK gegevens: 30020926

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Medewerkers

Overzicht

Marc Meeder

Directeur

088 1861555
m.meeder@homij.nl

Robert Haasbroek

Directeur

088 1861555
r.haasbroek@homij.nl

Projecten

Alle projecten
+