Zoeken

Oplossingen

Techniek en innovatie spelen een belangrijke rol bij het bouwen aan levenskwaliteit. We houden ons dagelijks bezig met techniek en innovaties. Dat leidt tot concrete oplossingen voor actuele vraagstukken rondom de gebouwde omgeving.

 • Plus: energieprestatie & verduurzaming

  Van het in kaart brengen van de huidige energieprestatie, adviseren over en realiseren van verbetermaatregelen tot en met het afgeven van het energielabel. Maar ook het nadien bewaken van gebouwprestaties, zowel qua energie als op het gebied van comfort en binnenklimaat, middels beheer & onderhoud.

  Lees meer
  Logo's_foto_template.jpg
 • Networks, Security & Safety

  Homij Networks is onze "in-house specialist" voor alle oplossingen rondom (draadloze) netwerken, beveiligingsinstallaties en brandmeldinstallaties. Of bent u op zoek naar een sparringpartner over onderwerpen als: smart building, power over ethernet (PoE), Internet of Things (IoT) en de zin en onzin van Fiber to the Desk (FTTD)?

  Lees meer
  0051-006_Logo-Homij Networks_RGB.jpg
 • COW: installatieconcept voor woontorens

  COW is het CrossOver Woningbouwconcept van HOMIJ Grote Projecten. Jarenlange ervaring met utiliteitsbouw heeft ten grondslag gelegen aan de ontwikkeling van COW. Met COW worden slimme installatietechnieken en werkmethodieken uit de utiliteitsbouw (o.a. middels DLS®) toegepast in de woningbouw, vandaar de benaming CrossOver.

  Lees meer
  Logo COW concept
 • DLS: installatieconcept voor utiliteitsbouw

  Integraal ontwerp, snel bouwen, comfortabel gebruik en flexibel beheer. Dat zijn de bouwstenen van DLS®. Het resultaat is tevredenheid. Over het bouwproces, over het gebruik en over de exploitatie. Het bouwproces verloopt - i.c.m. BIM - grotendeels op basis van prefabricage en Plug & Play oplossingen.

  Lees meer
  Logo DLS Concept