Zoeken
Homij Networks, Security, Safety

Networks, Security & Safety

De aanleg van een datanetwerk, toegangscontrole of een brandmeldinstallatie zijn specialistische werkzaamheden. Binnen Homij worden deze activiteiten uitgevoerd door Homij Networks. Met uw keuze voor Homij Networks haalt u een kennispartner in huis én een partij die volledig gecertificeerd is voor de aanleg van deze installaties. Deze organisaties gingen u voor:

Logo's klanten Homij Networks: Goede Doelen Loterijen, Amare, Rijksvastgoedbedrijf, NS, Kessler Group, AFAS, Mercedes, Abbo
 • Actieve datanetwerken

  Betrouwbare en stabiele datanetwerken zijn essentieel voor moderne bedrijfsvoering. Bij Homij Networks ontwerpen, installeren en configureren we netwerkapparatuur zoals routers en switches. We monitoren ook de netwerkprestaties en voeren onderhoud uit. Alle netwerken worden gecertificeerd opgeleverd en opgebouwd met gerenommeerde producten. Hiermee bent u verzekerd een betrouwbaar en veilig netwerk.

  Lees meer
  Netwerkbekabeling IJboulevard Amsterdam
 • Passieve datanetwerken

  Passieve datanetwerken vormen de basis van uw netwerk. Bij Homij Networks zorgen we voor de installatie en het onderhoud van uw netwerkbekabeling. We voeren ook inspecties en tests uit om de kwaliteit te waarborgen. Een passief netwerk is een vereiste voor een goed actief netwerk. Alle passieve netwerken worden gecertificeerd opgeleverd. Hiermee bent u verzekerd van betrouwbaarheid, kwaliteit en tot 20 jaar garantie. 

  Lees meer
  Databekabeling VU Campus Amsterdam
 • Gebouwbeveiligingsinstallaties

  Bij Homij Networks bieden we een breed scala aan beveiligingsoplossingen voor uw gebouw. Onze diensten omvatten de installatie, het onderhoud en regelmatige controles van deze systemen om de optimale werking te garanderen. Onze dienstverlening omvat onder andere CCTV-systemen, toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Al onze systemen voldoen aan de hoge veiligheidsnormen, zoals bevestigd door ons BORG-E certificaat. 

  Lees meer
  Foto van toegangscontrole in fietsenparkeergarage IJboulevard in Amsterdam
 • Gecertificeerde brandmeldinstallaties

  Brandmeldinstallaties zijn een essentieel onderdeel van de veiligheid van uw gebouw. Bij Homij Networks installeren en onderhouden we geavanceerde brandmeldsystemen. We zijn CCV-gecertificeerd, waarmee uw gebouw voldoet aan de eisen die verzekeraars stellen. Daarnaast voeren we regelmatige controles uit om de optimale werking van deze systemen te garanderen. Ons doel is om uw gebouw te beschermen tegen de gevaren van brand.

  Lees meer
  Foto van een brandmeldalarm op het plafond

Certificering en betrouwbare Europese en Amerikaanse technieken

In de netwerken en systemen die we aanleggen gebruiken we uitsluitend Europese en Amerikaanse producten. Dus betrouwbaar én veilig. Homij Networks is volledig gecertificeerd voor de aanleg van de betreffende installaties. 

Certificeringen Homij Networks:CO2 prestatieladder niveau 4, Grand Master Qualifikation, CCV BMI, ISO 9001, ISO 14001, VCA**, CCV Borg E, Extreme Diamond, Lid van Techniek Nederland

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem contact op