Zoeken
Utrecht - Central Park 0211.jpg

DLS: installatieconcept voor utiliteitsbouw

DLS is Homij's plug & play oplossing voor utiliteitsbouw. Volledig geprefabriceerd wordt het concept binnen korte tijd geplaatst op de bouw. DLS is als het ware de technische backbone van het gebouw en spreidt zich uit vanaf de opwekking tot aan de eindgebruikers. In onze werkplaats wordt het concept volledig geprefabriceerd van duurzame materialen, waardoor het op de bouw eenvoudig gemonteerd kan worden. Het is een geïntegreerde infrastructuur voor verwarming, koeling, elektra, ICT en safety & security installaties.

De voordelen

 • Integraal ontwerp

  DLS wordt integraal ontworpen in BIM. Dit ontwerp legt de basis voor realisatie, gebruik en beheer. Hierdoor sluit DLS naadloos aan op het gebouw en wordt een comfortabel, flexibel systeem gecreërd. 

  Icoontje computer met ontwerptekening
 • Snel bouwen

  In de schacht van het gebouw komt een backbone van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het geprefabriceerde leidingwerk wordt per verdieping in elkaar gezet. Zo wordt de bouwtijd op locatie verkort.

  Icoontje stopwatch
 • Comfortabel gebruik

  Comfort is van groot belang voor de gebruikers van het gebouw. Met DLS is comfortabel gebruik gegarandeerd. Natuurlijk met met licht- en klimaatregeling per werkruimte. Maar ook een gezond binnenklimaat. 

  Icoontje bureau met beeldschermen
 • Flexibel beheer

  Het plug & play karakter van DLS zorgt voor veel flexibiliteit. Niet alleen snel gerealiseerd, maar ook flexibel aan te passen. De overzichtelijkheid van het systeem maakt voor een eenvoudig, flexibel te beheren installatieconcept.

  Icoontje flexibiliteit
3D model met invliegende buizen DLS
Bekijk video

DLS uitgelegd

Meer informatie over DLS

Projecten met DLS